Potrivit presei franceze, corpul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Conform primelor informații ale anchetatorilor Brigăzii Criminale, tânărul ar fi fost lovit cu ciocanul în cap. Victima a fost descoperită după ce unul dintre prietenii săi nu-l putea găsi și a alertat administratorul clădirii.

Tragedia s-a produs într-un cămin din arondismentul 13 al Parisului, iar presa locală scrie că e vorba de singura clădire locuită din regiune.

În camera victimei, anchetatorii au găsit carnetul de student al bărbatului, dar și polița de asigurare. Dumitru, născut în România, este cetățean al Republicii Moldova.

„Dumitru a fost un tip drăguț și destul de timid”, a povestit un student. El a locuit aici timp de doi ani, plătind o chirie de 480 euro pe lună. Acesta nu avea antecedente penale.

Publicația mai scrie că administratorul clădirii, care l-a depistat primul pe studentul moldovean, a avut nevoie de asistență psihologică. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!