„Emoțiile o iau razna, parcă sunt la ele acasă. E o responsabilitate enormă să ai o prestație bună la „Românii au talent”, o prestație de Golden Buzz. Lupta e crâncenă, suntem cei mai buni dintre cei mai buni, oameni cu diverse talente. Se simte o presiune grozavă pe umerii noștri, avem nevoie de susținerea celor de acasă pentru a excela și a ne dărui telespectatorilor”, a declarat Daniela Machidon înainte de semifinală, pentru EA.md.

Vezi ce i-au spus jurații după interpretare:

Andra: „Vreau să o felicit pe Daniela și să-i spun. Mie după multe spectacole mi se spune: „Ai o voce angelică”. Ei, hai. Am o voce puternică, iată că tu ai chiar o voce angelică!”

Mihai Petre: „Ai cântat foarte frumos și de data aceasta. Urmărindu-te pe televizor mi-ai plăcut și mai mult și îmi doresc să te văd și în finală”


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!