„Subiectul disciplinei de partid, аl detașării de la activitatea politică a unor structuri teritoriale este discutat frecvent la ședințele Biroului Permanent al partidului. Acesta este un proces inerent activității de consolidare a structurilor teritoriale ale Platformei Demnitate și Adevăr. De reținut, că foștii colegi de partid au venit în rândurile Platformei fără conferințe și declarații de presă. În context, le reamintesc că Platforma Demnitate și Adevăr a apărut ca o necesitate stringentă și ca o alternativă politică viabilă actualei clase politice, fiind creată de cetăţeni acitivi, necompromişi și responabili, care să contribuie plenаr lа readucerea țării pe făgașul legalității prin implicаre contiuă”, a punctat Moțpan.

Secretarul PPDA a mai adăugat că duminică, 19 mai, ar urma să aibă loc conferința de reorganizare a stucturii teritoriale Soroca. 

Amintim că în seara zilei de 17 mai 13 membri PPDA, care au format biroul politic teritorial al formațiunii la Soroca, au anunțat că părăsesc, in corpore, rândurile partidului. Declarația semnată de aceștia a fost postată de Mihai Mîțu, fostul președinte al raionului, care s-a alăturat partidului în 2016.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!