O companie puternică și stabilă

GRAWE CaratAsigurări a luat ființă în anul 2004, prin intrarea grupului financiar austriac GRAWE pe piața locală. Cele aproape două secole de experiență GRAWE au constituit un fundament solid pe care s-a construit un edificiu sănătos, o companie puternică și stabilă care contribuie semnificativ la susținerea economiei naționale.   

Asigurarea de partea ta

Aflată pe prima poziție în topul asigurătorilor din Republica Moldova, GRAWECarat Asigurări oferă produse și servicii la standarde europene. Echipa GRAWE - care cuprinde 289 de profesioniști și activează sub motto-ul „Asigurarea de partea Ta” - are în portofoliul de contracte mai mult de 26.000 de asigurări de viață și 60.000 de asigurări generale.  

Un angajament ferm

„Împlinirea celor 15 ani este un bun prilej de a ne angaja să păstrăm încrederea clienților noștri și să promovăm în continuare valorile europene, conștienți fiind că angajamentul nostru este angajamentul Grupului Grawe în Republica Moldova”, a declarat Directorul General Grawe Carat Asigurări, Veronica MALCOCI.

Christine FREILINGER, Ambasadoarea Austriei la Chisinau: Grawe Group reprezintă o  istorie de peste 190 de ani în asigurări.  Aceasta înseamnă că oamenii au încredere în această companie. Eu cred că GraweCarat este o companie de încredere și în Moldova, care a obținut o bună performanță în ultimii 15 ani.” 

Othmar Ederer, Președinte al Consiliului GRAWE a transmis colegilor din Republica Moldova: „Mesajul nostru este unul de apreciere, de încurajare şi de susţinere. De 15 ani, GRAWE Carat contribuie substanțial la creșterea renumelui nostru. Pentru Grupul GRAWE, acesta este un motiv de a continua activitatea pe piața moldovenească de asigurări și de a extinde business-ul.”

 

Compania GRAWECarat Asigurări va rămâne şi pe viitor centrată pe clienți și necesitățile acestora, continuând să construiască și să consolideze o imagine de putere financiară, stabilitate şi profesionalism.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.