Unul dintre cazuri a avut loc în curtea unui bloc de pe șoseaua Hîncești din cartierul Telecentru și a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se poate observa o persoană care incendiază mașina. 

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, din cele 13 mașini, circa trei au ars complet. Una dintre ele este un Mercedes care a ars în curtea blocului de pe șoseaua Hîncești 142/2. Totodată, doar în sectorul Ciocana au fost afectate de flăcări circa șapte mașini.

În toate cazurile au intervenit pompierii. 

Atât Inspectoratul de Poliție Centru, cât și Inspectoratul de Poliție Ciocana investighează cazurile în cadrul unor cauze penale pentru distrugerea și deteriorarea bunurilor, inclusiv prin examinarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!