„Cu cât au contribuit deputații ACUM la prosperarea și dezvoltarea țării? Câte taxe și impozite au plătit ei statului, în ultimii 10 ani? Cred că societatea trebuie să cunoască. Exact cum trebuie să cunoască și cât de legal a obținut veniturile sale cetățeanul Năstase Andrei în Germania”, își argumentează democratul curiozitatea.

Sergiu Sîrbu și-a făcut publică intenția astăzi, deși scrisorile adresate Serviciului Fiscal de Stat și Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene sunt datate din 17 mai. 


Cei din ACUM nu au comentat deocamdată solicitările lui Sergiu Sîrbu.

Menționăm că în declarația de avere depusă la Comisia Electorală Centrală Andrei Năstase a indicat că în doi ani (2017 - 2018) nu a avut venituri personale, dar că salariul soției a fost e de aproape 68 de mii euro, obținut de la o companie germană. Totodată, în această perioadă, Năstase a-a ales cu 35 de mii de euro după ce și-a vândut Mercedes-ul S-350, iar alți 14 mii de euro au venit în familie de pe urma indemnizațiilor primite de copii. Deține nouă terenuri, dintre care doar două sunt intravilane. Mai indică un apartament de 32 m.p. și patru case de locuit. Andrei Năstase a rămas cu un automobil Nissan Maxima, produs în 2004.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!