- Nu știu, nu m-am gândit la asta. Trebuie să mă gândesc 

- Un plan de acțiuni concret cu care să îmbunătățim condițiile în această țară și să ne fie țara mai frumoasă, mai atractivă, mai europeană, așa cum ne-o dorim noi dintotdeauna. Ca și copiilor noștri să le fie frumos și bine, și plăcut să trăiască aici.

- Greu de spus... Aș face ceva pentru țară! Ceva bun, ca să mă laude lumea, eu știu acolo... Aș ridica salariul la lume, în primul rând. În al doilea rând – economia, agricultura. Ceea ce-i mai scump la noi e agricultura, pământul, ca oamenii să aibă de lucru.

- Să fie bine în țară aș face! Ordine... și ceilalți să nu plece din loc, să rămână în țară.  

- Eu nu cred că totul depinde de doar un singur om. Eu cred că din cei 101 deputați sunt oameni care vor să facă o schimbare, dar nu li se permite, pentru că la majoritatea le place așa.

- Acum nici n-ai ce să vorbești, toți îs tâlhari.

- Bună întrebare... I-aș închide pe toți! 

În actualul Parlament au acces deputați din partea PSRM (35), PD (30), Blocul ACUM format din PAS și PPDA (26), P. Șor (7) și trei deputați independenți.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!