În comunicat se mai menționează că, în ultimele 24 de ore, la frontieră au fost înregistrate mai multe abateri de la lege: patru încălcări ale regimului zonei de frontieră și al punctelor de trecere, patru cazuri de trafic ilicit de bunuri, patru cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, patru conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor, iar o persoană în conflict cu legea a fost reținută în rezultatul schimbului de date și informații cu autoritățile de drept naționale.

Punctele de trecere au fost traversate în ultimele 24 de ore de peste 48 de mii de persoane. Cele mai solicitate puncte au fost Aeroportul Internațional Chișinău, Leușeni, Otaci și Sculeni.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!