„Sesiunea de bacalaureat 2019 se va desfășura în perioada 4 - 21 iunie. La sesiune s-au înscris 17.754 de candidați, dintre care 2.478 de candidați sunt restanțieri din sesiunile anterioare. Elevii vor susține probele de examen în 92 de centre de bacalaureat, dintre care 30 de centre sunt instituite în municipiul Chișinău, iar 62 de centre în alte localități ale țării”, anunță ministerul prin intermediul unui comunicat de presă.

Totodată, au fost aprobate și listele nominale ale Comisiilor Republicane de Evaluare pentru fiecare disciplină de bacalaureat cu un număr de aproximativ 550 de profesori evaluatori. Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 4-24 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în centrele de bacalaureat la data de 26 iunie 2019.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!