„Serviciul operativ lucrează pentru a stabili. Primele informații cu privire la un alt grup de persoane, care se adunau acolo au fost stabilite cu puțin înainte de a se porni aici. Toți credeau că sunt aceleași persoanele care vin să protesteze. Ministerul Afacerilor Interne a întreprins toate măsurile. Acum toate persoanele sunt în siguranță, pot protesta pașnic”a spus Cavcaliuc.

               

Câteva zeci de persoane au venit astăzi în fața Guvernului acolo unde Blocul politic ACUM a anunțat organizarea unui flashmob pentru reducerea prețurilor. Aceștia au venit echipați cu pancarte, tobe, fluiere și vuvuzele. Majoritatea dintre ei purtau măști pe față și scandau mesaje denigratoare în adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase.  

Simpatizanții ACUM au scandat în fața Guvernului „Jos mafia” și „Jos prețurile”, în timp ce contramanifestanții veniți acolo strigau: „Maia Sandu, fii bărbat”, „Decât să protestați, mai bine să lucrați”. Aceștia din urmă au folosit și cuvinte necenzurare în adresa liderilor ACUM.  


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!