„Andrei Năstase cu Maia Sandu încalcă ordinea publică. Năstase e un drac, cu toate neamurile lui. Îmi era dor de protestele lui”, a declarat motociclistul care pare a fi Constantin Țuțu.


Imaginile au fost surprinse într-un video live pe Facebook de către Nicolae Josan. El s-a apropiat de motocicliști în momentul în care aceștia produceau un zgomot puternic. Acțiunea era urmărită de câțiva polițiști.

„Noi ne-am autosesizat. În conformitate cu Codul Contravențional, o să tragem la răspundere persoanele, dacă se va dovedi vinovăția acestora”, a spus un polițist.

De menționat este că motocicleta din video pare a fi asemănătoare cu cea dintr-o poză postată de Constantin Țuțu pe Instagram:

Câteva zeci de persoane au venit astăzi în fața Guvernului, acolo unde blocul politic ACUM a anunțat organizarea unui flashmob pentru reducerea prețurilor. Aceștia au venit echipați cu pancarte, tobe, fluiere și vuvuzele. Majoritatea dintre ei purtau măști pe față și scandau mesaje denigratoare în adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!