Cum au dispărut amenzile? Ce fel de pungi mai pot fi vândute în magazine și în piețe și până când? Avem sau nu alternative pentru plasticul care ne-a făcut viața mai comodă, dar care ne omoară mediul?

Despre asta vrem să discutăm în ajun de Ziua Mondială a Mediului la cea de a doua ediție a evenimentului „ON&OFF the Record”. Evenimentul va avea loc la 4 iunie curent, la Budweiser Grill & Pub (str. Alexei Șciusev 93), ora 18:30.  

Accesul la eveniment este gratuit, dar în limita locurilor disponibile și a înregistrării prealabile, pe care o puteți face AICI: https://forms.gle/1es6Nr96yy2ibFy67

„ON&OFF the Record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST.

Cum a fost la prima ediție ON&OFF the Record

Prin organizarea acestor evenimente AGORA își propune să fie mai mult decât o instituție de presă, care livrează conținut pe online. Ne dorim să ieșim în offline, să venim mai aproape de voi, cei care ne citiți. Să ajungem în comunitățile cu diferite interese, pasiuni și împreună să discutăm temele de interes, împreună să căutăm și să găsim soluții.

Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Realizarea acestui produs informativ a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului American și Britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și UK aid. Conținutul acestui material ține de responsabilitatea redacției AGORA și nu reflectă în mod necesar viziunea Uk aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!