„Echipa Institutului pentru Inițiative Strategice (IPIS) se extinde!  După 10 ani de experiență parlamentară în statut de deputat, Inna Șupac își va încerca forțele în societatea civilă și va activa în cadrul IPIS, dezvoltând direcția drepturile omului. Mulțumim, Inna, pentru că ne-ai ales și te vei implica în ceea ce facem”, a anunțat ONG-ul pe Facebook.

IPIS este o organizație nonguvernamentală fondată în 2017, cu scopul de a găsi „soluții nepolitizate, de compromis, pentru aspectele cheie ale dezvoltării pe termen lung a Republicii Moldova”. „ONG-ul realizează proiecte cu participarea celor mai buni experți locali și regionali”, se mai arată pe site-ul oficial al IPIS.

În cadrul IPIS activează ex-deputatul PLDM Vadim Pistrinciuc. Printre personalul organizației se numără și fostul ambasador al RM în Austria, Andrei Popov, sau fostul consilier principal de stat al ex-premierului Iurie Leancă, Vladislav Kulminski.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!