„Prințesa Charlotte îl va însoți pe prințul George la școala Thomas’s Battersea din luna septrembrie a acestui an. Suntem încântați că ducele și ducesa de Cambridge au decis ca prințesa Charlotte să meagă să învețe la același colegiu ca și fratele ei mai mare. Abia așteptăm să o primim pe ea, dar și pe toți ceilalți copii la școală, din septembrie”, a declarat Simon O’Malley, directorul colegiului.

La același colegiu studiază și verioașara prințesei Charlotte, Maud Windsor, care are cinci ani. Maud este fiica lordului Frederick Windsor și a lui Sophie Winkleman. 

Colegiul respectiv are cursuri de limbă franceză, artă, muzică, dramă, balet. De asemenea, la școala la care va studia prințesa Charlotte se pune mare accent pe sport și activitățile în aer liber. Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!