Aceeași sursă notează că la Primăria sectorului 6 din de la București, preşedinţii secţiilor de votare au venit să ridice sacii cu buletinele de vot.

Totodată,  toţi şoferii de microbuze şi autobuze care urmau să ducă preşedinţii şi sacii cu buletinele către secţiile de votare au fost verificați de Poliția Rutieră.  Mai mult, fiecare conducător auto a trebuit să sufle în aparatul etilotest.

Pe măsură ce preşedinţii secţiilor preluau buletinele de vot, se urcau în autobuze însoţiţi de jandarmi şi de poliţişti.

Reprezentanţii forţelor de ordine le recomandă cetăţenilor ca, în caz că văd vreo încălcare a legii, să anunţe autorităţile.

Pentru alegerile europarlamentare în Republica Moldova vor funcționa 36 de secții de votare

12 secții de votare vor fi deschise în Chișinău și două la Bălți. În orașele Ungheni, Soroca, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Telenești, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Călărași, Cahul, Cantemir, Cimișlia, Giurgiulești, Leova și în localitățile Durlești, Bardar și Carabetovca vor fi deschide câte o secție.

Secțiile de votare se vor deschide  la ora 07.00 și se vor închide la ora 21.00. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!