În total, turistul american a avut de plată 836 de euro, după ce a luat masa, alături de alți prieteni, la un restaurant de pe insula grecească Mykonos, scrie The Mirror.

Bărbatul a postat o fotografie cu nota de plată pe site-ul TripAdvisor. Pe chitanță se observă că a fost taxat pentru trei salate Caesar, 6 beri locale, două sticle cu apă și un suc de roșii, pe lângă fructele de mare.

„Locul acesta este o jecmăneală. Angajații nu sunt sinceri și refuză să ne dea un meniu cu prețuri. Evitați locul”, scrie turistul revoltat.

Alți clienți ai restaurantului DK Oyster au postat fotografii cu notele lor de plată. Un turist arată astfel că a plătit 136 de euro pentru două pahare de proseco, iar altul spune că a plătit 25 de euro pentru o cafea.

Reprezentanții restaurantului au anunțat însă că oaspeții lor primesc meniuri cu prețurile afișate.

Alte recenzii pozitive transmit că angajații sunt foarte amabili și de ajutor, iar localul are vedere minunată și scaune comode.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!