Scena cu animații, dansuri, prezentări de modă, concert și multă voie bună nu a tăcut nici pentru un minuțel, fiind mereu acaparată de multe aplauze de copii. Cei de la Clounella au adus în rândul tuturor voia bună, au semănat prietenie și au imortalizat poze cât pentru toată copilăria, cel puțin pentru un an, până la următoarea ediție.


Târgul de patiseri a rămas aproape gol din primele ore, asta pentru că deliciile aduse erau mult prea savuroase ca să aștepte prea mult pe tarabe. Cofetarii sau creatorii de deserturi s-au întrecut, ca de obicei, în a crea cele mai deosebite deserturi, care au concurat la titlul de „Cireașa de pe tort”. Trofeul a devenit la fel de râvnit ca și stelele „Michelin”, glumesc organizatorii, asta pentru că numărul participanților crește cu fiecare ediție.


Artizanii nu au lipsit de la eveniment, aducând creații fel de fel sau cele mai deosebite obiecte de decor. Ca și în anii precedenți, un cort imens marca „Din INIMĂ” a adus la eveniment designerii autohtoni de haine și încălțăminte sub aceeași umbrelă. Producători de diverse jucării, obiecte sau accesorii pentru copii și-au întâlnit călduros și colorat cumpărătorii pe aleea destinată lor.


Copiii au fost răsfățații evenimentului, pentru ei organizându-se cele mai multe dintre activitățile interactive. Pictură, sculptură, creație, fantezie, dar și dibăcie, toate s-au putut manifesta la Mai Dulce 2019. Cei mai cuminți dintre ei și-au scos la mezat lucrurile, jucăriile sau cărțile deja cititite și au ales să le-a dea pentru un preț simbolic altor copilași. La final, toți și-au putut face provizii de dulce, de miere, de bunicel și de autohton - așa precum propune și susține mereu KLumea, organizatorii evenimentului.


Aceștia ne-au dat întâlnire la început de iulie, la IA Mania.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!