UPDATE: Avocatul va sta 30 de zile în izolatorul CNA. Judecătoria Cahul a emis un mandat de arestare.

Știrea inițială: Potrivit materialelor cauzei, banii ar fi fost destinaţi unor magistraţi din cadrul Curţii Supreme de Justiţie. Aceștia ar fi urmat să ia o decizie favorabilă în privinţa unui deţinut.

Este vorba de un bărbat condamnat la opt ani de puşcărie pentru viol. Cea care ar fi încercat să-i reducă pedeapsa este soția deținutului. Ea pretinse că pe motiv soţul este nevinovat. Femeia l-a denunțat pe avocat la CNA după ce a observat că lucrurile nu se desfășoară așa cum ar fi convenit.


Pe numele avocatului a fost deschis un dosar penal pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șapte ani de închisoare. Procurorii anticorupție vor cere, luni, mandat de arestare pentru 30 de zile.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!