Liviu Dragnea s-a predat. A urcat în mașina poliției (UPDATE)

Liviu Dragnea s-a predat. A urcat în mașina poliției (UPDATE)

UPDATE 17:40 Mașina care îl transportă pe Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. A fost întâmpinat cu huiduieli de mai multe persoane. UPDATE 17:22: Liviu Dragnea a urcat în mașina oamenilor legii, urmând să meargă la secția de poliție. Totodată, mai multe persoane s-au adunat deja în fața penitenciarului Rahova, unde este așteptat să ajungă politicianul. Între timp, premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat că va prelua conducerea Partidului Social Democrat.

Știrea inițială: Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare, se poate prezenta la orice secție de poliție pentru a fi transportat în arest ori poate fi ridicat de polițiști de la domiciliul său din București. În prezent, jurnaliștii de peste Prut urmăresc cu atenție calea pe care o va alege politicianul. Cert este că o mașină personală a părăsit una dintre locuințele acestuia.

În jurul orei 16:00, mașina personală a lui Liviu Dragnea a părăsit locuința acestuia. Așa cum geamurile sunt fumurii, oamenii au putut doar să presupune că în automobil s-ar afla liderul PSD. Mai mulți oameni care s-au adunat după pronunțarea sentinței în fața casei politicianului au huiduit mașina la plecare.

Publicitate

Mediafax scrie că, după ce a făcut de două ori ocolul centrului și după ce a mers spre Casa Poporului, automobilul respectiv a revenit. La aproximativ 18:40, o altă mașină, tot cu geamuri fumurii, a plecat de la reședința lui Dragnea. În acest timp, în fața casei politicianului se află un automobil al Procuraturii.

Pe 27 mai, liderul partidului de guvernare de la București, președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Procesul lui Liviu Dragnea a început în ianuarie 2017 pe fond. Politicianul, alături de fosta sa soție și de alți 10 inculpați, au fost judecați pentru că, în perioada 2006-2012, două secretare de la PSD Teleorman, condus de Dragnea, au fost angajate la Protecția Copilului fără să fi mers la serviciu vreodată. Liviu Dragnea a negat acuzația de abuz în serviciu, spunând că nu a știut că acestea nu se prezentau la instituția finanțată din bani publici, la care lucra și soția sa.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal