Accidentul a avut loc în satul Copăceni, raionul Sângerei. Tânărul conducea o motocicletă fără numere de înmatriculare. „Văzând pe traseu un echipaj de patrulare, a accelerat, iar, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, tamponându-se într-un indicator rutier”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Național de Patrulare (INP).

Ulterior, tânărul le-a spus oamenilor legii că nu deține permis de conducere.

În acest context, oamenii legii au venit cu niște recomandări pentru motocicliști: să poarte echipamentul de protecție, să conducă cu viteză redusă, să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice și să poarte elemente reflectorizante.

„În cazul în care vedeți în trafic un echipaj de patrulare sau sunteți somați să stopați – nu accelerați, respectați Regulamentul Circulației Rutiere și conformați-vă cerințelor legale”, a subliniat INP.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!