„În loc să rezolve problema gunoiștilor neautorizate, Consiliul Raional Criuleni a decis să cumpere o mașină de peste jumătate de milion de lei”, a scris Lilian Carp.

Am încercat să vorbim cu președintele raionului Criuleni, Ion Țurcan, însă ni s-a spus că este într-o ședință. Am vorbit, în schimb, cu consilierul raional din partea PCRM, Dumitru Goncearenco. Alesul local l-a îndemnat pe deputatul Carp să vină la ședințele Consiliului Raional să-și împărtășească cunoștințele, în loc să scrie pe Facebook.

Potrivit consilierului, decizia despre alocarea a peste 700.000 de lei privind achiziționarea noilor automobile au fost luate anul trecut.

Recent, aparatul președintelui raionului a intrat în posesia Skodei Superb, iar Direcția construcții s-a ales cu Dacia Logan. Skoda a costat 544.130 de lei, iar Dacia - 216.140 de lei.

Potrivit lui Goncearenco, și Direcția asistență socială se va alege cu o Dacia Logan nouă, fiindcă automobilul cu care se deplasează angajații Direcției în prezent se află într-o stare deplorabilă. Consilierul ne-a trimis și câteva imagini cu mașina veche.


Citește și: Consiliul Raional Criuleni, acuzat de un deputat ACUM. Instituția ar fi cumpărat o mașină de jumătate de milion de lei în loc să rezolve problema deșeurilor (DOC)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!