Acum e mai plăcut să călătorești și e fără nervi în plus reținerea avionului. Pentru a beneficia de acest serviciu este suficient să prezinți cardul premial Visa la intrarea din sala business a aeroportului, unde este valabil programul Lounge Key:

  • Visa Platinum – de 2 ori pe an;
  • Visa Infinite – de 6 ori pe an.


În anul 1997 Victoriabank a emis primele carduri din Republica Moldova,  iar în 2011 a lansat o premieră pentru piața locală - primul card Visa Platinum și Visa Infinite.

Victoriabank este un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, cu un portofoliu de aproape 325 000 de carduri bancare în circulație, deținând în prezent o cotă de piață de circa 16,80% în ceea ce privește volumul de carduri active și de peste 32% privind rulajul în punctele comerciale. Aceste performanțe se datorează proiectelor băncii ce vin cu alternative de plată care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.