La liceul „Principesa Natalia Dadiani” din cartierul Sculeni, elevii au lansat în aer mai multe baloane roșii, galbene și albastre:

Iar la liceul „Orizont” decorul a fost unul special. Au fost montate mai multe stegulețe cu drapelele mai multor țări ale lumii:


De la prima oră, pe site-ul Ministerului de Educație a fost publicat mesajul de felicitare al Monicăi Babuc. „Vă felicit pentru efortul academic, materializat în prețioase achiziții, abilități și atitudini, pe care vi le-ați dezvoltat în colaborare cu semenii și dascălii voștri. Am convingerea că acest an școlar a contribuit plenar la creșterea dvs. spirituală, motivându-vă să deveniți cetățeni responsabili ai Republicii Moldova, cu respect pentru sine și pentru ceilalți. Vă doresc să aveți o vacanță frumoasă alături de cei dragi, să reușiți să vă odihniți, dar și să faceți cât mai multe fapte bune și lecturi de calitate”, a scris ministrul.

Monica Babuc a mai felicitat părinții, dar și profesorii. „Cadrelor didactice și manageriale le aduc cele mai sincere mulțumiri pentru dăruirea și abnegația demonstrată prin asigurarea unui proces educațional de calitate pe durata întregului an școlar. Doar ÎMPREUNĂ am reușit, dincolo de provocări și temeri, obiective ambițioase, dar, până la urmă, realizabile”, se arată în mesajul publicat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!