„Călău și uzurpator sinistru”. Reacția lui Năstase, după ce PD i-a invitat pe socialiști la discuții

„Călău și uzurpator sinistru”. Reacția lui Năstase, după ce PD i-a invitat pe socialiști la discuții

La scurt timp după ce democrații au anunțat că îi invită pe socialiști la negocieri pentru formarea unei coaliții de guvernare, liderul PPDA, Andrei Năstase, a publicat un mesaj ce-l vizează pe liderul PD, Vlad Plahotniuc, pe care l-a făcut „călău” și „uzurpator sinistru”.

„Nimic nu poate fi mai trist pentru o țară decât să i se întoarcă călăul, să calce din nou în picioare țara și să umilească oamenii ei. Nimic nu poate fi mai rău decât să o luăm de la început, să suferim din nou și să ne întoarcem în timp! Nimic nu poate fi mai rău pentru întreaga regiune și pentru Europa, pentru securitatea tuturor decât o eventuală oficializare a relației toxice dintre criminali și complicii lor ostatici!”, a scris Năstase pe Facebook.

„Disperare, iată ce spun ochii lui Plahotniuc, apăruți in spatiul public după o absență de cârtiță, conspirații și intoxicare a vieții noastre cu zvonuri și vicleșuguri securiste. Așa cum a reapărut așa și va redispare acest personaj care ar trebui să citească toate comentariile oamenilor la vestea falsă sau nu cu privire la fragila-i stare de sănătate.

Publicitate

Citește și: Democrații cheamă socialiștii la negocieri. Sunt gata să discute votarea unui speaker din partea PSRM

Nu oamenii politici pe care-i ameninți ca un birjar au fost acei care au scris aceste comentarii ci cetățenii țării de ACASĂ și din DIASPORĂ, care au ajuns să te urască de moarte pentru chinul, lacrimile, sărăcia și deznădejdea la care i-ai adus în ultimii 10 ani de când conduci (violezi) această țară”, a mai adăugat co-președintele blocului ACUM.

„Plahotniuc, am văzut cu toții că astăzi ai aruncat încă o mănușă a persecuțiilor, a amenințărilor și răfuielii cu cei care nu vor să aibă nici o relație cu tine. De ce? Pentru că tu nu ești politician, tu ești un uzurpator sinistru și un călău în sensul deplin al cuvântului.

Citește și: Reacția socialiștilor la invitația democraților

De aceea am decis cu toată fermitatea să ridicăm și această mănușă și să ne batem cu tine pînă la capăt, să facem orice, dar absolut orice ca să ajungi pe banca acuzaților și să răspunzi în fața Legii drepte pentru orice lacrimă căzută de pe obrazul acestui popor!”, a încheiat politicianul.

Amintim că democrații au invitat, vineri, socialiștii la negocieri privind formarea unei coaliții de guvernare. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, care a menționat că partidul nu și-ar dori alegeri anticipate.

La scurt timp, socialiștii au venit cu o reacția la invitație PDM.

Reacția blocului ACUM ar urma să apară în urma discuțiilor dintre cele două componente - PAS și PPDA. Cel puțin așa sugerează deputatul PAS, Radu Marian.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal