Astăzi la METRO cumpărătorilor le sunt oferite (în locul pungilor din plastic cu grosimea mai mare de 50 mc) pungi din hârtie și spandbond. Pungile din hârtie sunt ecologice, cele din spandbond au obiectiv de reutilizare îndelungată. 

Una din probleme aici este că pentru o pungă biodegradabilă costul este de două sau chiar de trei ori mai mare, iar pe piață adtăzi sunt doar câțiva furnizori de pungi biodegradabile.

Cum se descurca retailerii și cât de mult le afectează activitatea comercială ne vor vorbi, din experiența METRO, Vadim Rotaru, Dumitru Stanciu și Dumitru Vasilescu. 

Nu uita că nu toate declarațiile vor fi făcute ON the Record. Micile sau marile secrete se vor păstra pentru OFF the Record. Așa că dacă vrei să le auzi pe toate, rezervăți în agendă seara de 4 iunie, dă fuga și te înregistrează aici - https://forms.gle/1es6Nr96yy2ibFy67 și ne vedem la eveniment. 

Accesul este gratuit, dar în limita locurilor disponibile.

„ON&OFF the Record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST

Realizarea acestui eveniment este posibilă datorită suportului generos din partea poporului American și Britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și UK aid. Conținutul acestui material ține de responsabilitatea redacției AGORA și nu reflectă în mod necesar viziunea Uk aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!