Copiii au avut parte de un adevărat spectacol. Evenimentul a fost o adevărată provocare și pentru angajații MAI, care au încercat să impresioneze privirile curioase.

De exemplu, Garda de Onoare a pregătit un program inedit de defilare, iar Orchestra Model a Inspectoratului General de Carabinieri a interpretat o piesă.

Brigada de poliție cu destinație specială Fulger a atras privirile cu autospeciala de tip amfibie. Iar pompierii și salvatorii au venit cu tehnică de intervenție. Mai exact, este vorba de ustensilele necesare în cazul incendiilor, o autospecială SMURD și de o autoscară decapotabilă. Echipamentele nu au stat acolo de frumusețe. Doritorii au putut să le încerce.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Iar cireașa de pe tort a fost prestația câinelui Poliției de Frontieră, Luscy, care a reușit să impresioneze publicul prin acrobațiile pe care le-a realizat.

Câteva secvențe din această zi plină puteți vedea în video de mai jos, realizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență:Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!