Traficul de pe câteva străzi din Chișinău va fi sistat pe parcursul lunilor iunie și iulie. Iată motivul

Traficul de pe câteva străzi din Chișinău va fi sistat pe parcursul lunilor iunie și iulie. Iată motivul

Pe parcursul lunilor iunie și iulie traficul rutier de pe câteva străzi din capitală va fi sistat. Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, străzile vor fi închise în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare.

Astfel, în perioada 03-26 iunie 2019, va fi sistat traficul rutier pe strada Armenească, tronsonul cuprins între strada A. Bernardazzi și A. Șciusev.

În perioada: 21.06 -20.07.2019 - pe strada A. Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile: Armenească și Bulgară și în perioada: 20.07 - 31.07.2019, pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. A. Mateevici și A. Bernardazzi.

Publicitate

Pe durata executării lucrărilor menționate pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 192, de pe str. A. Mateevici, pe str. Bulgară, str. A. Șciusev, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

În altă ordine de idei, mai informăm că în perioada 03.06-18.07.3019, S. A. „Termoelectrica" va executa lucrări de reparație a rețelelor termice pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt și str. Negreșteni, iar S. A. „Apă Canal" va efectua lucrările de pozare a canalizării menagero-fecaloide pe str. Podul Înalt.

Astfel, având în vedere necesitarea executării lucrărilor de reparație a rețelelor, în perioada de referință, va fi suspendat traficul rutier pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt - str. Negreșteni, precum și pe str. Podul Înalt.

Itinerarele rutelor de transport public municipale vor fi organizate după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele: nr. 24, nr. 31 și nr. 38:

Tur - de pe str. Ismail pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Meșterul Manole, str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.

Retur: - pe aceleași trasee.

Microbuzele de pe rutele: nr. 113, nr. 131, nr. 169 și nr. 191:

Tur - de pe str. Ismail pe str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.

Retur: - pe aceleași trasee.

Menționăm că durata timpului de călătorie spre centrul urbei și retur pe traseul de ocolire a rutelor de autobuz suburbane nr. 24, nr. 31 și nr. 38 se va majora cu 20-25 min. Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal