Desalin DG îți spune cum să scapi de grasimea din bucătărie, fără prea mult efort și timp.

Cât de des o curățăm?

Petele se curață cel mai ușor, evident, imediat ce au apărut. Însă motivația e mai greu de găsit când mâncarea aburește în farfurii sau burțile sunt deja pline și gata de repaus. Iar dacă nu cureți bucătăria după fiecare gătit, ar trebui să o faci cel puțin săptămânal sau o dată la două săptămâni.


Altfel, grăsimea ignorată nu este doar o sursa de microbi ci o prezență inestetică. Depusă în cantități mari, ea poate chiar să ridice riscuri serioase de incendiu – focul scăpat de sub control poate fi ușor alimentat de aceste depuneri din preajma aragazului.

Putem degresa fără a ne intoxica?

DeSalin DG este un agent de degresare nanotehnologic biodegradabil, bazat pe apă, care împrăștie ușor, emulsifică și îndepărtează uleiul, grăsimea dificilă și murdăria. În acest fel operația este mai rapidă și mai eficientă decât în cazul utilizării degresanților comuni, garantând cel mai bun nivel de calitate și viteză de execuție. Ideal pentru suprafețele sensibile, deoarece nu generează produse secundare acide.


În Republica Moldova, acesta este un produs nou profesionist de degresare care vine să ne ușureze viața datorită performanțelor sale și satisface pe deplin cei mai exigenți consumatori.

Este recomandat pentru uz profesional, nu conține substanțe chimice de clasa I sau II care diminuează stratul de ozon.Pentru aceste motive și în baza experienței noastre, DeSalin DG este de departe cea mai bună alternativă atunci când vă gândiți la înlocuirea solvenților sau detergenților speciali caustici și / sau prea agresivi folosiți în operațiile de degresare și curățare a bucătăriilor.

DeSalin DG este, de asemenea, recomandat pentru a efectua intervenții de reducere a costurilor și a timpului,  deoarece diluțiile utilizate se dovedesc a fi mult mai ieftine decât produsele gata de utilizare sau decât solvenții diluanți (chiar dacă sunt ieftini),  nemaivorbind de  siguranța și de flexibilitatea utilizării.

Cât de ușor se aplică?

Cu o aplicare foarte ușoară, atingeți rezultatul dorit fără mult efort. Pulverizați soluția pe zonele afectate  și permiteți-i să se răspândească. Nu utilizați pe materiale plastice, cum ar fi acril, ABS și policarbonat.


După 5-10 minute clătiți bine suprafața curățată. În acest fel operația de curățare și degresare a bucătăriei este mai rapidă și mai eficientă decât in cazul utilizării degresanților comuni, Iar cel mai important este că timpul prețios economisit îl veți putea dedica mai mult familiei și persoanelor dragi.

E SIMPLU, FII SĂNĂTOS!

Mai multe detalii și produse găsești pe: https://nanoconstruct.md/produse/

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.