Potrivit site-ului Primăriei Municipiului Chișinău, Partidul Democrat a rezervat PMAN de pe 5 până pe 9 iunie pentru a desfășura manifestații sub formă de întâlniri publice cu electoratul. Totuși, potrivit dispoziției semnate de Grozavu este vorba de scuarul din fața Parlamentului și din fața Președinției.

Citește și: Democrații au rezervat Piața Marii Adunări Naționale și alte spații publice pentru întâlniri cu electoratul. Promit că vor aduna 50 000 de oameni

Amintim că pe 2 iunie curent, cu câteva zile înainte de manifestațiile în masă anunțate între 5-9 iunie, PDM a organizat o întrunire cu tineretul democrat la complexul etno-cultural Vatra. Potrivit organizatorilor, peste 7000 de tineri din întreaga ţară au participat la această adunare a organizaţiilor locale de tineret. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!