Motanul Guvernului Britanic a provocat „un incident de securitate”, ascunzându-se sub limuzina lui Donald Trump, parcată în fața reședinței sale, motiv pentru care șoferul președintelui american nu a putut mișca autovehiculul până ce pisica nu a plecat de acolo, scrie USA Today. 


Nu a fost imediat clar dacă președintele Trump a fost nevoit să mai rămână în interiorul clădirii din cauză că motanul i-a blocat mașina, notează The Washington Post, în vreme ce Huff Post a calificat atitudinea lui Larry față de Trump drept „pasiv-agresivă”.


Motanul își făcuse loc și mai devreme, în fotografiile lui Donald Trump cu Theresa May, dormind pe un pervaz al clădirii, și apoi a susținut și o adevărată ședință foto în fața jurnaliștilor prezenți la întâlnirea celor doi lideri de stat și guvern. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!