Care sunt noile trenduri în domeniul imobiliar, dar și cât de accesibile sunt ele pentru piața de la noi, ne-au spus experții Astercon. Iată lista tendințelor care trebuie luate în calcul când îți alegi un apartament în 2019:

Zone ecologice în Capitală

Ritmul de viață urban este unul stresant și cu o agendă mereu plină, iar tumultul orașului și aglomerația ne storc de energie. Din acest motiv, avem nevoie să revenim acasă pentru liniște și relaxare. Însă, marea provocare abia urmează, pentru că nici nu ne dorim ca locuința noastră să fie amplasată departe de activitatea zilnică. Soluția apare odată cu acest concept ecologic, ce ia amploare în domeniul imobiliar. Aproximativ 60% dintre cumpărătorii de case își doresc case mici și frumoase în oraș, într-o zonă liniștită și verde. Un factor important în alegerea unei proprietăți pentru ei este un mediu bun și prezența în imediata vecinătate a unei păduri, unui parc sau unui izvor.

Prezența pe online și transparența

O tendință clară în imobiliare este accentul tot mai simțit pus pe prezența online și a branding-ului companiei. Gestionarea în timp real a prezenței pe online poate afecta afacerea, dacă nu este făcută corect, iar ceea ce poate surprinde în această nișă, atunci când vorbim de Republica Moldova, este lipsa covârșitoare a transparenței.

Materialele naturale folosite în realizarea complexului și a zonelor comune

Conceptul eco-oraș este în trend anul acesta în întreaga lume și probabil e o tendință care nu va pleca din top prea curând. Tot mai în vogă este parcarea subterană, datorită căreia curțile sunt libere pentru pietoni. O infrastructură extinsă permite combinarea confortului metropolei cu beneficiile vieții suburbane.

Valea Trandafirilor - o alegere absolut superbă

Complexul „Valea Trandafirilor” întrunește toate aceste aspecte. Arhitectura complexului rezidențial este combinată armonios cu peisajul natural. Compania imobiliară a construit complexul în nemijlocita apropiere de parcul Valea Trandafirilor – o oază de relaxare și liniște.


Apartamentele de aici oferă o priveliște unică, combinând ultimele tendințe în materie de construcții cu liniștea, care este atât de dificil de găsit în capitală.

Complexul locativ cuprinde trei blocuri de 9 nivele și o parcare de 2 nivele subterane. Este o locație ideală pentru persoanele care preferă să trăiască într-o zonă curată.

Designul blocurilor locative se încorporează organic în mediul natural ecologic. Mai mult de 30% din teritoriu este rezervat zonei de odihnă, cu terenuri pentru copii și zone special amenajate pentru sport în aer liber.

Compania de construcții Astercon oferă informații din teren, prezintă, inclusiv online, situația construcțiilor curente și este transparentă în ceea ce privește termenii de finalizare.


Pe site-ul Astercon.md ai toată informația despre dotarea apartamentelor din zona „Valea Tradafirilor” și alte informații valoroase. Agenții de imobiliare în Chișinău din cadrul companiei sunt mereu disponibili pentru consultație.

O alegere atât de importantă pentru viitor, precum este propriul apartament, trebuie să fie bine gândită, în deplină cunoștință de cauză. Informează-te atât online, cât și offline și nu uita de liniștea și sănătatea familiei tale atunci când alegi locuința!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.