*Acest material este sponsorizat

Apartamente în zone ecologice din Chișinău - o nouă tendință în domeniul imobiliar

Apartamente în zone ecologice din Chișinău - o nouă tendință în domeniul imobiliar

Tendințele în domeniul imobiliar se schimbă de la an la an. Cei mai buni experți din imobiliare, precum și dezvoltatorii de top, urmăresc îndeaproape trendurile europene și nu numai, aducând experiența internațională pe piața Republicii Moldova.

Care sunt noile trenduri în domeniul imobiliar, dar și cât de accesibile sunt ele pentru piața de la noi, ne-au spus experții Astercon. Iată lista tendințelor care trebuie luate în calcul când îți alegi un apartament în 2019:

Zone ecologice în Capitală

Ritmul de viață urban este unul stresant și cu o agendă mereu plină, iar tumultul orașului și aglomerația ne storc de energie. Din acest motiv, avem nevoie să revenim acasă pentru liniște și relaxare. Însă, marea provocare abia urmează, pentru că nici nu ne dorim ca locuința noastră să fie amplasată departe de activitatea zilnică. Soluția apare odată cu acest concept ecologic, ce ia amploare în domeniul imobiliar. Aproximativ 60% dintre cumpărătorii de case își doresc case mici și frumoase în oraș, într-o zonă liniștită și verde. Un factor important în alegerea unei proprietăți pentru ei este un mediu bun și prezența în imediata vecinătate a unei păduri, unui parc sau unui izvor.

Prezența pe online și transparența

O tendință clară în imobiliare este accentul tot mai simțit pus pe prezența online și a branding-ului companiei. Gestionarea în timp real a prezenței pe online poate afecta afacerea, dacă nu este făcută corect, iar ceea ce poate surprinde în această nișă, atunci când vorbim de Republica Moldova, este lipsa covârșitoare a transparenței.

Materialele naturale folosite în realizarea complexului și a zonelor comune

Conceptul eco-oraș este în trend anul acesta în întreaga lume și probabil e o tendință care nu va pleca din top prea curând. Tot mai în vogă este parcarea subterană, datorită căreia curțile sunt libere pentru pietoni. O infrastructură extinsă permite combinarea confortului metropolei cu beneficiile vieții suburbane.

Valea Trandafirilor - o alegere absolut superbă

Complexul „Valea Trandafirilor” întrunește toate aceste aspecte. Arhitectura complexului rezidențial este combinată armonios cu peisajul natural. Compania imobiliară a construit complexul în nemijlocita apropiere de parcul Valea Trandafirilor – o oază de relaxare și liniște.


Apartamentele de aici oferă o priveliște unică, combinând ultimele tendințe în materie de construcții cu liniștea, care este atât de dificil de găsit în capitală.

Complexul locativ cuprinde trei blocuri de 9 nivele și o parcare de 2 nivele subterane. Este o locație ideală pentru persoanele care preferă să trăiască într-o zonă curată.

Designul blocurilor locative se încorporează organic în mediul natural ecologic. Mai mult de 30% din teritoriu este rezervat zonei de odihnă, cu terenuri pentru copii și zone special amenajate pentru sport în aer liber.

Compania de construcții Astercon oferă informații din teren, prezintă, inclusiv online, situația construcțiilor curente și este transparentă în ceea ce privește termenii de finalizare.


Pe site-ul Astercon.md ai toată informația despre dotarea apartamentelor din zona „Valea Tradafirilor” și alte informații valoroase. Agenții de imobiliare în Chișinău din cadrul companiei sunt mereu disponibili pentru consultație.

O alegere atât de importantă pentru viitor, precum este propriul apartament, trebuie să fie bine gândită, în deplină cunoștință de cauză. Informează-te atât online, cât și offline și nu uita de liniștea și sănătatea familiei tale atunci când alegi locuința!

P.

P.

Vezi și aceste știri
Cum înmormântăm decedații de COVID-19. Directorul ANSP: Pericolul cel mare îl reprezintă tradițiile (VIDEO)

Cum înmormântăm decedații de COVID-19. Directorul ANSP: Pericolul cel mare îl reprezintă tradițiile (VIDEO)

Compozitorul piesei „I Love Rock and Roll

Compozitorul piesei „I Love Rock and Roll", Alan Merrill, a decedat din cauza COVID-19

Străzile din orașul Ungheni lipsite de lumină pe timp de noapte. Primarul: „Sper că unghenenii ne vor înțelege”.

Străzile din orașul Ungheni lipsite de lumină pe timp de noapte. Primarul: „Sper că unghenenii ne vor înțelege”.

Advertoriale
Teatrul Național „Mihai Eminescu”, distins cu Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”

Teatrul Național „Mihai Eminescu”, distins cu Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”

Domeniul guvernării electronice, la un click distanță. LID Moldova lansează proiectul ”5e-Gov Webinars for Moldova”

Domeniul guvernării electronice, la un click distanță. LID Moldova lansează proiectul ”5e-Gov Webinars for Moldova”

Consultanță pentru companiile mici și mijlocii, într-un proiect amplu AIM, de susținere a afacerilor pe timp de criză

Consultanță pentru companiile mici și mijlocii, într-un proiect amplu AIM, de susținere a afacerilor pe timp de criză

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Nu „mușcă” și nu e despre căsătoriile gay. Explicăm simplu ce e Convenția de la Istanbul (AUDIO)
  Podcastul „Bilet în Parlament”: Nu „mușcă” și nu e despre căsătoriile gay. Explicăm simplu ce e Convenția de la Istanbul (AUDIO)
 • PlayGround și Smart Home: Cât costă și cât durează să-ți instalezi un astfel de sistem acasă
 • Nota de Plată a designerei Olga Blanc. Despre bani, dezvoltare personală, bărbatul care o susține și succesul brandului O'Blanc (VIDEO)
 • PlayGround cu Ion Sturza: Lovitura de la Cluj, cifrele Elefant.ro și pronosticuri despre imobiliare
 • PlayGround cu Alexandru Baltag: 100 de stații electrice până la sfârșitul lui 2020
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Un nou val de aplauze pentru eroii în halate albe! Moldovenii au creat un unison de aplauze în...
 • Costi Burlacu a lansat o piesă dedicată medicilor – eroilor din prima linie (Video)
Cele mai populare
 • 1
  Viziere gratuite pentru medicii antrenați în lupta cu COVID-19. Un grup de tineri din R. Moldova a dezvoltă aici ideea venită din România
 • 2
  Ministra Sănătății, fotografiată fără mănuși și mască, la magazin. Chicu: Atacuri mârșave de la oameni mârșavi
 • 3
  Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei. A închiriat un hotel întreg pentru haremul său
 • 4
  Nepotul doctoriței decedate din cauza COVID-19: A fost înmormântată la marginea cimitirului, unde îi îngropau pe sinucigași
Autentificare