În perioada 5 iunie – 5 august a.c. achită Contactless cu orice card  VISA de la MAIB pe teritoriul R. Moldova sau fă plăţi pe Internet în valoare de minimum 100 lei şi participă automat în promoţie.

Dacă nu ai mai efectuat plăţi utilizând un card  acum este momentul! Cu fiecare achitare efectuată, cresc şansele tale de câştig. Persoanele care vor efectua plăţi pentru prima dată în perioada campaniei – îşi măresc de 3 ori şansele de câştig.  

De ce să achiţi cu cardul:

  • Este mai sigur. Cardul te ajută să ai banii în siguranţă. Banii tăi sunt păstraţi pe contul tău la bancă şi nu pot fi pierduţi din portmoneu.
  • Este mai rapid. Cardul te ajută să achiţi mai rapid la casieriile magazinelor, în special în regim Atingere (contactless).
  • Este mai eficient. Toate plăţile sunt centralizate într-un raport şi poţi urmări cum îţi gestionezi bugetul.
  • Este mai modern. Plata pe on-line îţi permite să faci cumpărături rapide, fără să ieşi din casă, economisindu-ţi timpul.
  • Intri în concurs pentru 40 de biciclete sau chiar premiul mare – biciclete pentru întreaga familie!

Vezi detaliile promoţiei în Regulament, efectuează cât mai multe plăţi cu un card bancar VISA de la MAIB şi verifică pe pagina web www.maib.md - poate eşti chiar tu câştigătorul tragerilor la sorţi.

„Fii activ – achită cu cardul VISA de la MAIB şi câştigă biciclete pentru familia ta!”, ne îndeamnă cei de la MAIB.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.