Între timp, au loc ultimele pregătiri înainte de meci. Potrivit fundașului Igor Armaș, în ultima săptămână fotbaliștii au avut parte de antrenamente intensive.


De altfel, unii jucători ai reprezentativei moldovenești au venit la lot cu o pregătire fizică precară. În cadrul conferinței de presă de astăzi, selecționerul Alexandru Spiridon a menționat că în această perioadă s-a lucrat la acest capitol destul de intens.

„Nu fac pronosticuri. Suntem obligați să îi batem pe Andorra. Am făcut analiza meciurilor noastre și sperăm să arătăm mâine un meci destul de bun. Nu va fi simplu. E o echipă bătăioasă, care se luptă pentru orice minge. Va depinde mult de dorința, de capacitatea noastră. Sperăm să avem și un pic de noroc”, a declarat Spiridon.

„Sperăm mâine să nu facem prostii, sperăm să nu facem greșeli de copii”, a adăugat selecționerul, menționând că golurile din partidele cu Franța și Turcia au fost încasate ca urmare a unor greșeli individuale.

Amintim că reprezentativa noastră de fotbal a pierdut în primele două partide din grupa de calificare pentru EURO 2020: 4-1 cu Franța, la Chișinău, și 4-0 cu Turcia, la Eskişehir.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!