Felicitare deosebită pe care o primesc medicii și farmaciștii de ziua lor profesională

Felicitare deosebită pe care o primesc medicii și farmaciștii de ziua lor profesională

În ajunul Zilei profesionale a Lucrătorului Medical şi a Farmacistului, FinComBank S.A. transmite sincere felicitări angajaților din sistemul medical. „Vă mulțumim pentru profesionalismul și dedicația fără de care ne este greu de imaginat viața și sănătatea noastră!”, spun reprezentanții băncii.

„Pentru că apreciem munca dumneavoastră, FinComBank S.A. a lansat o promoție pentru toți angajații din instituțiile medicale. Oferta este valabilă în perioada 01.06.2019 – 30.06.2019. Acum, persoanele care activează în sectorul sănătăţii pot beneficia de condiţii speciale pentru un împrumut”, anunță FinComBank.

Express Credit. Pe perioada promoţiei, FinComBank S.A. a redus rata dobânzii până la 3,5%! Puteți beneficia de un împrumut până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj. Cardul de credit OPTI, portofelul Dvs. de rezervă până la 150.000 lei, pe o perioada de până la 48 de luni. Pe durata promoţiei, FinComBank S.A. a redus rata dobânzii până la 9,99%! Mai mult decât atât, dacă rambursați creditul în perioada de grație, care este până la 60 de zile, nu trebuie să întoarceți niciun leu în plus, pentru că rata dobânzii este zero. Acum, nu trebuie să vă gândiți câți bani v-au rămas în portofel sau câte zile mai sunt până la salariu, cu atât mai mult, nu trebuie să mergeți la bancă de fiecare dată când aveți nevoie de bani. Cardul de credit vă ajută să faceți cumpărături oricând aveți nevoie, direct de la comercianți sau online, în țară sau peste hotare.

Publicitate

„E timpul să vă bucuraţi de roadele muncii Dvs., iar cu FinComBank S.A. e şi mai simplu să vă realizaţi propriile dorinţe!”, mai spun reprezentanții băncii. Solicitați un credit ONLINE şi primiți decizia de eliberare a creditului prin SMS direct la numărul de telefon mobil. Reducerea în cadrul ofertei speciale se aplică în momentul eliberării creditului în oficiul Băncii.

Notă: Informația dată nu este o ofertă publică. Oferta publică este disponibilă în subdiviziunile sau pe site-ul Băncii.

Pentru mai multe detalii despre serviciile FinComBank, vă rugăm să ne contactaţi:

Теl.: (+373-22) 26-99-99 Site: www.fincombank.cоm E-mail: [email protected]

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal