„S-au discutat multe lucruri importante. O să venim cu detalii. Ne-am informat reciproc despre unele lucruri, unde avem înțelegere, unde nu aveți înțelegere. Am discutat totul, urmează să vedem ce facem”, a declarat deputatul PSRM Ion Ceban

Nu a divulgat prea multe nici co-președinta blocului ACUM, Maia Sandu. „Am discutat. Nu este termenul limită de dizolvare a Parlamentului astăzi. Cei care respectă legea și cunosc Constituția știu că mâine este termenul limită. Mâine mai avem șansa să reușim să scoatem țara de sub acest regim. Cei de la PSRM merg să discute, înțeleg că mâine dimineața mai au o ședință. Ne dorim ca mâine să fie convocată o ședință a Parlamentului. Sperăm că și ei”, a spus Maia Sandu.


Amintim că, inițial, socialiștilor li s-a interzis să intre în Parlament, pe motiv că clădirea ar fi minată. Asta deși trecuse deja trei ore de la apelul parvenit la 112.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!