Corturi instalate în fața MAI, PG și a Guvernului. Năstase: Se pregătește reținerea deputaților (VIDEO, FOTO)

Corturi instalate în fața MAI, PG și a Guvernului. Năstase: Se pregătește reținerea deputaților (VIDEO, FOTO)

În fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne au fost amplasate câteva corturi. Liderul PPDA, Andrei Năstase, a intrat într-o transmisiune live pe Facebook, din care se văd corturile din fața MAI, dar și câteva persoane care stau colo. Aceștia l-au făcut pe Năstase „trădător” și „omul lui Dodon”.Alte câteva corturi au fost amplasate în fața Procuraturii Generale.

UPDATE 23:13 Și în fața clădirii Ministerului Finanțelor de pe strada Constantin Tănase au fost instalate câteva corturi. Lângă ele stau un grup de tineri.

...

Publicitate

UPDATE 23:00 Procuratura Generală îi răspunde lui Andrei Năstase, dar și celor care au declarat că procurorii pregătesc dosare penale pe numele deputaților: Procuratura Generală dezminte că ar porni dosare penale pe numele deputaților.

UPDATE 22:59 În fața Guvernului apar tot mai multe corturi. Potrivit unui martor de la fața locului, acolo au venit bugetari, asistați social sau sportivi. Unii dintre ei spun că au venit să vadă orașul seara.

...

UPDATE 22:28 Se lărgesc rândurile manifestanților de lângă corturi. Mai mulți oameni sunt aduși pe bulevardul Ștefan cel Mare. Acum câteva secunde, zeci de oameni au coborât dintr-un autocar care i-a lăsat la intersecția străzii Vasile Alecsandri.

...

UPDATE 21:58 Confirmat. În fața Procuraturii Generale se află și ex-deputatul Constantin Țuțu. Democratul și-a lăsat barbă și poartă o glugă pe cap.

UPDATE 21:56 În fața Procuraturii Generale au fost amplasate circa 20 de corturi. Urmărește o transmisiune live de la fața locului:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fagora.md%2Fvideos%2F2432110697010232%2F&show_text=0&width=267

UPDATE 21:53 Potrivit reporterului AGORA de la fața locului, o parte din aceste persoane se află în stare de ebrietate și au un comportament provocator. Aceștia afirmă că sunt împotriva a „ilegalităților” care au avut loc astăzi, referindu-se la votarea Guvernului și a președintelui Parlamentului.

...

UPDATE 21:45 În aceste momente are loc instalarea mai multor corturi în fața clădirii Executivului.

Știrea inițială:

Puteți vedea mai jos interacțiunea dintre Năstase și protestatarii cu corturi:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAndreiNastase.DA%2Fvideos%2F3329974907028089%2F&show_text=0&width=560

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal