„La Ștefan-Vodă prețul pentru o persoană care urmează să vină la Chișinău ajunge la 500 de lei. Este trist că oamenii care ies în stradă nu o fac de bună voie. Nu cred că există cetățean în Moldova care să nu-și dorească un stat democratic”, a spus Liviu Vovc.

Totodată, alesul poporului spune că nu s-ar mira dacă la organizarea protestatarilor ar fi pus umărul și alte forțe politice din țară:

 „Este clar pentru toți că PD este organizatorul protestului. Mă uit că sunt mulți vorbitori de limbă rusă. Nu m-aș mira dacă ar fi și Șor implicat. Sunt în agonie”.

Liviu Vovc a precizat că la  ora 9 va avea loc ședința Biroului Permanent unde se va decide ordinea de zi, ora și probabil data la care va avea loc ședința Legislativului.

„În următoarea ședință urmează să sevoteze și alte legi din pachetul anti-oligarhic. Mai sunt instituții captive șefii cărora trebuie să-și dea demisia”, a adăugat deputatul.

 Totodată, Vovc i-a îndemnat pe oameni să nu-i agreseze pe protestatari motivând că aceștia sunt în așteptarea eventualelor violențe.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!