Am continuat chiar și atunci când în mod normal am fi încheiat ziua de muncă. Dar, am cedat atunci când nu ne-am simțit în siguranță într-un spațiu public. Dacă ți-a plăcut ce ai văzut pe site, în aplicație și pe conturile noastre de Facebook, Instagram, Telegram, te îndemnăm să ne dai „o gură de aer”.

Susține jurnalismul independent din Republica Moldova și ajută-l să devină și mai bun!

Donează lunar pe Patreon.com
Susține-ne cu o donație paypall pe office@interakt.mdÎn acest weekend, știrile AGORA au fost citite de peste 800.000 de mii de ori de către 150.000 de cititori. Am primit zeci de mesaje de susținere, care ne dau putere să ne facem și în continuare meseria cu dedicație și profesionalism. 


Portalul de știri AGORA a fost lansat la 18 februarie 2014 și este deținut de compania Interakt, care îşi propune să devină cea mai competitivă companie din Republica Moldova în domeniul new-media. În acest sens, compania lansează şi dezvoltă produse new-media, care tind să fie lideri pe segmentul lor de piaţă. Din portofoliul Interakt mai face parte și revista online pentru femei EA.md

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!