Una dintre variantele enumerate de Dodon este arestul, cea de-a doua presupune șantaj asupra familiei, iar ultimul scenariu despre care a vorbit președintele este lichidarea fizică. Totodată, Igor Dodon îl atenționează pe Plahotniuc să nu atenteze în nici un fel asupra familiei și copiilor săi: „Nu atingeți familia, domnule Plahotniuc. Eu nu o să iert niciodată lacrimile soției de aseară”.

                    

„Ei au trei variante cum să scape de mine. Prima: Încercări de arest, ceea ce face Procuratura Generală, Șor și alții care scriou acum la Procuratură. Varianta numărul doi este șantajul asupra familiei și deja vin mesaje că o să-mi aresteze familia, că o să-mi aresteze copii pentru ca eu să scriu cerere și să plec din motive personale. Și a treia variantă la care ei se gândesc ca să scape de dodon este lichidarea fizică. Și eu vă spun că ei au în calcul și acest scenariu. Eu nu sperii pe nimeni. eu vă spun conștient pentru că eu știu de ce se pregătesc ei”, a declarat Igor Dodon. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!