Primul seminar de „Marketing Digital” se va desfășura pe 18 și 19 iunie 2019. Acest curs dedicat femeilor care conduc întreprinderi și sunt interesate să avanseze în domeniul dezvoltări afacerilor pe online. În cadrul acestui curs, antreprenoarele vor înțelege de ce este nevoie de o strategie de marketing, cum să utilizeze eficient resursele digitale, cum să cerceteze piața folosind diverse instrumente și cât de importantă este prezența unui business pe internet. Costul de participare este de 81 de euro.

Mai multe detalii accesați pe pagina evenimentului. Pentru a vă înregistra accesați linkul.


Al doilea curs este dedicat specialistelor în marketing. Acesta se va desfășura în perioada 20-21, 27-28 iunie 2019 și va avea la bază exerciții practice. În rezultat, participantele vor ști cum să elaboreze o strategie de marketing, vor înțelege importanța rețelelor sociale și cum să atragă cât mai mulți clienți utilizând această resursă și vor cunoaște avantaje și dezavantajele unor instrumente de promovare utilizate de site-urile web.

Costul de participare este de 81 de euro. Detalii despre curs aflați pe pagina evenimentului. Pentru a vă înregistra accesați linkul.


Speakerii ambelor cursuri de instruire sunt Evghenii Șevcenko, expert din Ucraina cu 15 ani de experiență în domeniu, acreditat de companii precum Begun, Yandex și Google, și Veaceslav Matiușenko, expert din Ucraina cu peste 15 ani de experiență în marketing,  profesor în cadrul companiilor I-Marketing.ua și Webpromo Experts.

Cursurile se vor desfășura în limba rusă. Data limită de înregistrare este 14 iunie 2019. Locurile sunt limitate. Pentru detalii apelați 069658281. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.