„Sâmbătă, deputații Republicii Moldova aleși de către cetățeni au semnat o înțelegere politică, au ales speakerul și au numit componența noului Guvern. Consider că orice argumente împotriva acestor decizii ca fiind inventate. Nicio cazuistică juridică nu poate veni împotriva factorului principal: poporul este suveran în R. Moldova, iar deputații reprezentanți ai lui”, a declarat Grigorișin.

Mai multe primării și consilii raionale din Republica Moldova anunță că susțin Guvernul Filip. Potrivit unor documente cu semnături, reprezentanții primăriilor Dondușeni, Edineț, Glodeni, primarii localităților din aceste raioane, dar și primarii mai multor sate din raionul Ocnița, condamnă votul deputaților PSRM și ACUM din 8 iunie ca fiind contrar Constituției.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!