Am găsit acoperișul PERFECT pentru o nouă ediție a celui mai inedit și ieșit din tipare eveniment de la Chișinău. Iar cum noi ne propunem să aveți și timp frumos, și networking calitativ, dar și teme bune de discutat până hăt... la celălalt eveniment, vă aducem la prima ediție a acestei veri câteva povești inspiraționale. Vor veni din business și vor fi despre eșecurile care ne dau un „șut” ca să mergem mai departe, cu fruntea sus și elan pozitiv. Pentru că suntem mereu o echipă de optimiști!


Apropo, dacă aveți o poveste demnă de acoperișul și evenimentul nostru, nu ezitați să ne-o trimiteți la info@agora.md, iar noi o vom analiza și invita ulterior la discuții.

Vă amintim că acoperișul nostru este unul generos, perfect pentru a vă promova afacerea, fie ea la început de cale sau într-un frumos apogeu, iar pentru asta e nevoie să ne dați un mail la evenimente@interakt.md.

Biletele, pentru unul sau chiar 3 evenimente, pentru o persoană sau un grup de 3/5 persoane, pot fi deja procurate pe iTicket - https://bit.ly/31cUGhD.

V-am intrigat?

Important sa avem scaun la cap, că acoperiș deasupra capului se găsește ;)

Eveniment 18+.

Iar pentru că vara promite a fi colorată, notați-vă în calendar încă două zile de #ROOFOFFLINE:
18 iulie
22 august

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!