„Acum, partidul oligarhului Plahotniuc ocupă ilegal clădirile guvernamentale și încearcă să uzurpeze puterea. Asta e o tentativă de lovitură de stat intermediul sistemului judecătoresc pe care-l monopolizează și pe care l-a corupt. Cred că rezultat trebuie să fie mobilizarea poporului, care trebuie să-și întoarcă puterea, să-ți întoarcă bogăția țării și țara. Poporul trebuie să-l facă pe oligarh să plătească pentru tot. Locul oligarhului nu este în palatul construit pe spatele poporului. Locul oligarhului, în situația în care practic săvârștește o lovitură de stat, e în pușcărie. De aceea, succes vouă pentru restabilirea ordinii și a supremației legii”, a declarat Saakașvili.

„Inima mea e în totalitate cu voi. Vreau foarte mult să câștigați. O știu bine pe Maia Sandu și pe ministrul Popescu, dar și pe alți reprezentanți ai noii puterii. Sunt oameni foarte demni și sunt sigur că vor câștiga împreună cu poporul. Succes!”, a mai spus fostul președinte al Georgiei.

Saakașvili s-a arătat mulțumit de faptul că în Republica Moldova a început schimbarea puterii, după ce Ucraina a scăpat de fostul președinte, Petro Poroșenco.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!