Prinde un bilet la următorul eveniment #ROOFOFFLINE2019 „punct. Și de la capăt”

1. Evenimentul prin care am spart gheața a reunit antreprenorii și managerii de afaceri optimiști pe acoperișul EA.md și AGORA pentru un offline dedicat socializării și promovării pe online. După un tur pe la Interakt Media, excursii prin redacțiile și studiourile Ea.md și AGORA, a urmat o seară relaxantă, cu vin bun, limonadă și un apus extraordinar de iulie.


2. Roof Offline Urban (ed.I - iulie 2018) - pe același acoperiș am admirat unul dintre cele mai frumoase apusuri de vară. De data aceasta am discutat despre Chișinăul nostru drag: principalele puncte de atracție turistică ale Capitalei și cum le valorificăm, dar și cât de turistic îl putem face. Am admirat exemple în care s-a reușit să fie adusă arta în stradă sau strada să fie transformată în artă. Iar la final am învățat să sortăm și reciclăm corect deșeurile - o problemă mult discutată și dezbătută inclusiv în campanii electorale. 


3. Muzică live, voie bună, oameni frumoși, dar și discuții calitative. Așa poate fi descrisă cea de-a treia ediție de #ROOFOFFLINE (13 septembrie 2018). Evenimentul, fiind dedicat businessului emergent, a reunit curioși de a afla cum ajung mai ușor produsele la raft, dar și cum se pot promova oamenii de afaceri pe social media. 


Prinde un bilet la următorul eveniment #ROOFOFFLINE2019 „punct. Și de la capăt”

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!