„Nu-i secret, eu am fost contuzionat la război. Am fost comandant, am fost rănit grav. Am stat în spital jumătate de an, s-a dus cipul ăsta de aici. Înțelegeți-ne și pe noi și iertați-ne”, a spus Mihai Balan.


Amintim că, în seara zilei de sâmbătă, 8 iunie, Balan a pălit peste mână o jurnalistă AGORA, în timpul unei intervenții LIVE. A doua zi acesta a urcat pe scana din PMAN, alături de liderii democrați, spunând că Vlad Plahotniuc trebuie să devină președinte.

Veteranul războiului de pe Nistru a fost agresiv și cu alți jurnaliști. De exemplu, i-a aruncat telefonul unei jurnaliste de la portalul de știri Unimedia sau a împins un reporter TV8, astupând cu mâna camera de luat vederi.

În semn de protest față de acest comportament agresiv, mai mulți jurnaliști au părăsit în mod demonstrativ o conferință de presă organizată, luni, de un grup de veterani ai Ministerului de Interne.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!