Majoritatea oamenilor au refuzat să spună de unde vin. „Din Moldova”, ni s-a răspuns în mai toate cazurile. Întrebată unde, elementar, își face un duș, o doamnă a spus că „în Guvern, în biroul Maiei Sandu”.

O femeie, deși se afla printre mulțimea care, cel puțin pe hârtie, susține PDM, s-a arătat nemulțumită că nimeni din Guvern, inclusiv democratul Pavel Filip, nu a încercat să discute cu oamenii, să afle de ce sunt ei acolo.

Alții fie au fugit de presă, fie s-au prefăcut că dorm, văzând că jurnalista urmează să se apropie cu întrebări.

Secvențele video au fost surprinse în cadrul unei intervenții live pe Facebook, pe care o puteți vedea AICI.

Mai mulți oameni stau în aceste zile în fața mai multor instituții de stat, inclusiv în fața ministerelor. Aceștia au fost surprinși venind organizat. Iar corturile au fost amplasate de sâmbătă seara. Întreaga acțiune este organizată de Partidul Democrat. În declarația depusă la Primăria Chișinău, se menționează că manifestația va dura până pe 30 iunie.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!