„Dacă vorbim de membrii partid, noi la PAS avem niște criterii foarte clare pe care oamenii trebuie să le întrunească ca să devină membri de partid. Vom primi cu brațele deschise oameni de la PD care vor să pună umărul la construcția societății. Avem nevoie de unitate acum în societate. Știm că mulți dintre ei vor să se elibereze de controlul nesănătos al acestui partid. Și va trebui să trecem de supărările de trecut pentru a reuși să construim această unitate în țară și să ne asigurăm că de acum încolo absolut niciun partid politic să nu poată să facă ceea ce a făcut Partidul Democrat. Să asigurăm libertate deplină oamenilor”, a spus copreședinta blocului ACUM.

„Sperăm că foarte curând Partidul Democrat se va reforma și va deveni un partid cu adevăr democratic. Asta vrem să facem în Republica Moldova”, a adăugat Maia Sandu.

Citește și: Sandu despre democrați: Le mai dăm câteva zile să asigure accesul nostru civilizat în instituții

Candu o sfătuie pe Maia Sandu să nu intre în clădirea Guvernului


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!