„Dragi prieteni, sunt bucuros să vă anunț că sunt aici, acasă, în Republica Moldova. Înțeleg că unii dușmani ai mei visează ca eu să plec. Lor le sunt incomozi politicienii care își onorează promisiune făcute cetățenilor. Eu am trăit, trăiesc și voi trăi în această țară, și voi lucra pentru binele oamenilor”, a spus Șor într-un video filmat, conformm spuselor sale, la el acasă.

El a anunțat că astăzi va ieși într-o conferință de presă în care va prezenta poziția formațiunii referitor la situația din țară. 

Precizăm că Partidul Șor a venit și cu o reacție, peste patru zile de la schimbarea puterii de la Chșinău. 

„Declarăm că și astăzi, în perioadă de criză în care au dus țara vechii politicieni iresponsabili, care se gândesc doar funcțiile și beneficiile lor, Partidul Șor își continuă activitatea sa zilnică de dezvoltare și fortificare a structurilor de partid, continuă să dezvolte și să demareze noi proiecte infrastructurale, să-și îndeplinească promisiunile asumate în timpul alegerilor”, se arată în comunicatul partidului.

Precizăm că pe 10 iunie au apărut fotografii care relevau că printre participanții la mitingul PD au existat grupuri care au fost preluați, din centrul Capitalei, de microbuze care aparțin primăriei Orhei, scria Newsmaker

Între timp, o femeie care stătea în fața clădirii Curții Constituționale a mărturisit unei echipe de filmare Jurnal TV că primește 500 de lei pe zi ca să stea acolo și că transportul a fost organizat de Partidul Șor. Solicitați de sursa citată, reprezentanții formațiunii neagă că ar plăti oamenii, calificând informațiile ca „provocare”.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!