Radu e convinsă că „cineva le trimite sie însuși pentru a face valuri în presă și a le publica pe paginile proprii de facebook, încercând astfel să-și satisfacă propriile orgolii”.

„Este trist că într-o situație de blocaj politic și juridic, cineva încearcă să-și bată joc în așa mod de angajații MSMPS. Celora, care de pe conturi anonime trimit scrisori vreau să le zic: Lăsați oamenii în pace! Aveți respect față de cei care muncesc și nu au nici o atribuție politică. Chiar ieri am avut o întâlnire cu colegii din minister și toată lumea este la datorie și vrea să muncească, activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime și încercări de presiuni asupra angajaților”, a scris Radu pe Facebook.

Amintim că prima scrisoare a fost trimisă pe adresa AGORA de o sursă anonimă, pe 10 iunie. A doua scrisoare a apărut astăzi pe pagina Alei Nemerenco, ministra Sănătății în Guvernul Sandu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!