Pînzari a declarat că acesta ar fi un „scenariu” chiar dacă jurnaliștii de la fața locului i-au spus că există probe video unde se vede că angajații părăsesc instituția prin geam.

Întrebat de ce a ieșit pe geam, polițistul a declarat că: „Nu ne permite să ieșim pe ușă”.

Ulterior, Alexandru Pînzari a declarat ferm că „nu au fost dați afară pe geam”. Și că acesta ar fi „un scenariu construit pe emoții pentru a face un show mediatic”.

Vedeți în video-ul de mai jos secvența care contrazice declarațiile lui Pînzari. 

                      

AGORA amintește că în această dimineață, un grup de organe de forță a descins la biroul colaboratorilor poliției care, aseară, și-au manifestat susținerea pentru Guvernul condus de Maia Sandu.  

 „Ieri ați văzut declarațiile acestor polițiști. IGP a inițiat o anchetă de serviciu, imediat după asta a fost emis ordin prin care au fost demiși din funcție. Le-a fost adus la cunoștință ordinul, au semnat ordinele respective și au plecat”, a declarat Pînzari cu referire la suspendările polițiștilor.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!